LifeGroep

We zijn op een missie om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren door een zinvoller sociaal netwerk te ontwikkelen

2 years in business
5 projects launched
75% remote employees

Een community met hoogwaardige merken ontwikkelen die gefocust zijn op de primaire behoeften van mensen.

Hoi mijn naam is Menno Bouma en ik ben de oprichter en CEO van LifeGroep. Mijn missie is om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren, door een meer zinvol sociaal netwerk te ontwikkelen.

Mijn aanpak zit in het ontwikkelen van hoogwaardige merken en community’s die een focus hebben op de primaire behoeften van mensen. Hierbij kun je denken aan gezondheid, werk, relaties, een thuis hebben en aan persoonlijke ontwikkeling.

Ik wil een omgeving creƫren waarin vertrouwen en blijdschap centraal staat. Waarin diepgaande relaties gemaakt worden en waarin veel sociaal contact is.

Het resultaat tot zover is een aantal merken die de LifeGroep familie vormen, zoals LifeJobs en LifeHomes. Regelmatig zullen we nieuwe merken lanceren om onze groep uit te breiden naar nieuwe markten en onze missie te verspreiden.

Volg ons op social media en schrijf je in op onze mailing lijsten om op de hoogte te blijven van nieuwe iniatieven en acties.

Met vriendelijke groet, Menno